HGS Etiketi Nereye Yapıştırılmalı?




Yeni uygulamaya koyulan ve 2013 itibari ile tam olarak kullanıma girecek HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) etiketi yapışkan bandrol tipinde ve 2 kısımdan oluşmaktadır.

Bunlardan sarı zeminli olan aşağıdaki kısım, ön camın yatayda tam ortasına dikeyde aynanın montaj ayağının 5 cm kadar aşağısına yapıştırılmalıdır.

İkinci yani beyaz zeminli kısım ise ruhsatınızda diğer evrakların görünmesini engellemeyecek herhangi bir yere yapıştırılmalıdır.


HGS etiketinizi düzgün bir şekilde aracınızın ön camına yapıştırmak için birkaç dakikanızı ayırmanız yeterlidir. Bu işlemden sonra aracınız HGS gişelerinden beklemeden geçiş için kullanıma hazır hale gelecektir.



Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz...

 
Sitede; TC kimlik no sorgulama, sgk sorgulama, sgk ne zaman emekli olabilirim, sgk emekli maaşım bağlandımı, kurumlar vergisi, motorlu taşıtlar vergisi sorgulama, araç sorgulama, borç sorgulama, telefon rehberi sorgulama, hgs sorgulama, fatura sorgulama, hava durumu sorgulama, türk telekom, turkcell, avea, vodafone, meb, kandil geceleri sorgulama, ezan vakitleri gibi içerikler yer almaktadır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.