Tekirdağ Sokak Aydınlatması Şikayet



Tekirdağ sokak aydınlatma lambaları arıza veya şikayet bildirmek için aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza gelen sayfaya üye olmanız gerekmektedir.

Sorgulama Adresi

http://www.tredas.gov.tr/Online-Islemler/uyelik/Sayfalar/Ayd%C4%B1nlatma-%C5%9Eikayet.aspx

Kategori:

2 yorum:

  1. Sivas yüceyurt mahallesi temeltepe caddesine yeni taşınmış biriyim.bu cadde üzerinde 8 , 10 direk var ancak bir adet direk lambası yanıyor. Bu cadde yeni gelişen siteler kurulan bir semt , lütfen sizlerinde destekleri ile bu semti aydınlatalım.

    YanıtlaSil
  2. Sivas yüceyurt mahallesi temeltepe caddesine yeni taşınmış biriyim.bu cadde üzerinde 8 , 10 direk var ancak bir adet direk lambası yanıyor. Bu cadde yeni gelişen siteler kurulan bir semt , lütfen sizlerinde destekleri ile bu semti aydınlatalım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederiz...

 
Sitede; TC kimlik no sorgulama, sgk sorgulama, sgk ne zaman emekli olabilirim, sgk emekli maaşım bağlandımı, kurumlar vergisi, motorlu taşıtlar vergisi sorgulama, araç sorgulama, borç sorgulama, telefon rehberi sorgulama, hgs sorgulama, fatura sorgulama, hava durumu sorgulama, türk telekom, turkcell, avea, vodafone, meb, kandil geceleri sorgulama, ezan vakitleri gibi içerikler yer almaktadır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.