Bursa BUSKİ Su Kesintisi Sorgulama



buski su kesintisibursa buskibursa su kesintisi, buski kesinti, buski su kesintileri, bursa su kesintileri, buski bursa,

Bursa buski su kesintisi olup olmadığını, eğer buski su kesintisi varsa hangi semtlerde, hangi gün, hangi saatlerde olduğunu öğrenmek için, resmi sayfasındaki buski su kesintisi haritasına bakabilirsiniz.

www.buski.gov.tr adresine girdiğinizde su kesintilerini harita üzerinde görebilirsiniz. Ayrıca içme suyu çalışmalarını ve kanalizasyon çalışmalarını da harita üzerinde görmeniz mümkün.

Bursa Belediyesi kayıtlarındaki mevcut arızaların ve su kesintisi olan mahallelerin listesine ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Sorgulama Adresi

http://www.buski.gov.tr/SuKesintileri.aspx

Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz...

 
Sitede; TC kimlik no sorgulama, sgk sorgulama, sgk ne zaman emekli olabilirim, sgk emekli maaşım bağlandımı, kurumlar vergisi, motorlu taşıtlar vergisi sorgulama, araç sorgulama, borç sorgulama, telefon rehberi sorgulama, hgs sorgulama, fatura sorgulama, hava durumu sorgulama, türk telekom, turkcell, avea, vodafone, meb, kandil geceleri sorgulama, ezan vakitleri gibi içerikler yer almaktadır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.