2009 - 2014 Yerel Seçim Karşılaştırması

2009 senesindeki yerel seçim sonuçları ile 2014 yılı seçim sonuçlarının Türkiye haritası üzerindeki dağılımı aşağıdaki gibidir.





1 yorum:

  1. forum.donanimhaber.com adresine yazdığınız link değişim isteğiniz üzerine size buradan ulaşmaya çalışıyorum. merhaba ben burak, siteler için yeni bir reklam sistemi kurdum ilgilenirseniz anlatmak isterim.

    kurduğum sistem sayesinde sitenizin reklamını verip reklam kodunu sitenize ekliyorsunuz, ama diğer reklam kodları gibi sitenizi yormayan basit bir link reklam kodu.

    sitenize eklediğiniz kod sayesinde sistemimize kayıt olan tüm sitelerde de sizin sitenizin reklamı dönüşümlü olarak gözüküyor.

    sitemi incelemek için http://reklam.weburak.net

    örnek görmek isterseniz
    http://www.ondertarim.com
    sitesinin en altında link dönüşümlü olarak değişiyor

    İlginizi çekerse mesajınızı bekliyorum.

    Burak CAN
    weburaknet@gmail.com
    Edirne

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederiz...

 
Sitede; TC kimlik no sorgulama, sgk sorgulama, sgk ne zaman emekli olabilirim, sgk emekli maaşım bağlandımı, kurumlar vergisi, motorlu taşıtlar vergisi sorgulama, araç sorgulama, borç sorgulama, telefon rehberi sorgulama, hgs sorgulama, fatura sorgulama, hava durumu sorgulama, türk telekom, turkcell, avea, vodafone, meb, kandil geceleri sorgulama, ezan vakitleri gibi içerikler yer almaktadır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.